Wie zijn wij

Dekker Services is de dienstverlener die u helpt om met personeel strategisch voordeel te behalen op uw concurrentie. Wij halen het optimale uit uw personeel en laten uw personeel beter functioneren! Dankzij jarenlange ervaring, deskundigheid en vakmanschap van onze ondernemers zijn wij optimaal in staat u te adviseren en u praktisch verder te helpen. Dekker Services uw klankbord voor uw personeel- en bedrijfskundige vraagstukken.

Waar kunnen wij u helpen:

Dekker Services helpt u meer uit uw personeel te halen. Wij kunnen u helpen met alle HRM-vraagstukken, of gedeeltes ervan. Zij zijn vaak strategisch van aard. Wij hebben praktische ervaring en kennis van werken met mensen. Niet alleen zijn wij goed in HRM-vraagstukken maar ook in het optimaliseren van processen waarin mensen werken. Wij komen met praktische oplossingen en adviezen. Wij helpen u die te verankeren binnen uw bedrijf!

Kernprocessen van Dekker Services

  1. Oplossing voor al uw HRM-vraagstukken. 

  2. Bemiddeling, werving, selectie, screening, testen, detacheren en payrolling van personeel. 

  3. Advisering over personeel-, organisatie-, en procesvraagstukken; zoals opleiding en ontwikkeling personeel, bedrijfskunde, logistiek.

  4. Analyse en verbetering van processen waarin mensen werken.


 

Wij hebben vier vakgebieden: techniekindustrielogistiek en zakelijke dienstverlening. Naast advies op het gebied van strategisch HRM-beleid kunnen wij u ook helpen in het bedrijfsproces. Vanuit een bedrijfskundige, HRM-visie en de broodnodige praktijkervaring zijn wij u graag tot dienst.

Onze visie:

Dekker Services heeft een duidelijke ambitie. Wij dragen bij aan het succes van mensen en bedrijven. We streven naar groei, vergroting van marktaandeel en stijging van productiviteit. Daarin zijn we niet uniek, maar wij willen anders durven kijken. We willen dé dienstverlener van midden Nederland en omgeving in de sectoren: technieklogistiekindustrie en zakelijke dienstverlening zijn. Dekker Services is gericht op klantspecifieke maatwerkoplossingen. Wij willen onze mensen het beste bieden: persoonlijke groei en werkplezier. Talenten naar boven halen, ook al zijn die onvermoed.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren